Reserveer nu meteen

Reserveer nu meteen

De heerlijkste Thaise specialiteiten op uw bord, bij Krua Thai in Leuven

De menukaart van Krua Thai is zeer uitgebreid, de prijzen erg democratisch. De bediening gebeurt met de typische, Thaise glimlach. De gerechten zelf worden mooi gepresenteerd: apart op een schoteltje, versierd met kunstig gesneden groenten. Je moet zelf je gerecht en rijst op je bord scheppen. Je bepaalt dus je eigen portie. Ideaal als je ook eens wil proeven van de gerechten van je disgenoten.

U hoeft ons niet op ons woord te geloven – het zijn namelijk niet onze woorden. Bovenstaand stukje werd gepubliceerd door een recensent op de Leuvense stadsblog. En hij was niet de enige tevreden klant. De positieve recensies over Krua Thai stapelen zich op op het internet. Surf gerust zelf eens rond. Of lees hier een kleine bloemlezing.

“Ik vind dit persoonlijk het beste Thaise restaurant te Leuven. De bediening is goed en je betaalt er zeker niet te veel. De ingrediënten zijn vers en het wordt mooi geserveerd. Ook de cocktails zijn lekker. Best op voorhand reserveren.”

“De verhouding tussen prijs en kwaliteit is er goed, het eten is er lekker en verzorgd, de bediening is vriendelijk en beleefd, een aanrader. De zaak is bovendien goed gelegen, ik ga er zeker terug!”

Beautje op www.aantafel.be

Twijfel niet en reserveer vandaag nog uw tafel via onze contactpagina!